Hem: Kasinonyheter och guider

Play'n Gos nya Honey Rush har höjt jackpots!

Kategori: .

Play’n GO*-speltillverkaren höjer återigen ribban för alla speltillverkare genom att lansera nya toppspel. I den senaste spelutgåvan, *Honey Rush, snurras spelautomaten på en honeycomb-formad plattform istället för den traditionella spelvyn. Spelsymbolerna faller på cellen uppifrån och bildar vinnande kombinationer. Mönstren i spelet är både mynt och olika blommor.

I Honey Rush kan du satsa från 20 cent upp till 100 euro. Den maximala utbetalningen för spelet är häpnadsväckande 9000 x ditt insatsbelopp! Spelet innehåller flera olika funktioner som ökar dina vinster på ett fantastiskt sätt — dessa inkluderar Rush Meter och Worker Colony, som förvandlar symboler till vinnande kombinationer! Och vad vore ett slotspel utan vilda mönster? I Honey Rush är wilds honungskrukor och i bästa fall kan de ha en multiplikator på x3.

Honey Rush (Play'N Go)

Play’n GO:s VD, Johan Törnqvist, är särskilt stolt över spelet och säger:

Honey Rush är ett bra exempel på vad vi kan göra med Play’n GO och visar vilken typ av högkvalitativ underhållning vi är vana vid att leverera till människor. Den har en unik form och ett förtrollande format, och är väldigt kul att spela. Folk kommer att njuta av det här spelet länge!

Play’n Go säger också att Honey Rush inte alls kommer att bli årets sista nyhet, så fler färska kvalitetspartier väntar ännu.

🔗 Dela på sociala medierDenna webbplats använder cookies.
OK