Hem: Kasinonyheter och guider

Play'n Go nytt spel Big Win 777 serverar fascinerande känslor och fantastiska vinster!

Kategori: .

Den senaste utgåvan från Play’n GO är känd som Big Win 777. I denna slot kommer du in i atmosfären av den legendariska spelvaggan, Vegas, och blir upphetsad av det fantastiska lyckohjulet. Utseendet på Big Win 777 är mycket glittrigt och lyxigt, och spelautomaten har alla klassiska och välbekanta spelsymboler från tur till diamanter.

Play’n GO:s nya spel har fått sitt namn från det faktum att det i sloten är möjligt att vinna 777 gånger din insats på lyckohjulet, vilket är en av bonusfunktionerna i spelet. Lyckohjulet är ett utmärkt tillskott till spelautomater och många har förväntat sig att speltillverkaren ska ta med sina egna nya och innovativa element till spelmarknaden.

Big Win 777

Play’n GO:s VD, Johan Tönrqvist, beskriver nyheten så här:

Big Win 777 är en rolig och fascinerande slot. Det är enkelt, men det innehåller alla ingredienser för ett top-down-spel, vilket ger en rolig och mycket underhållande upplevelse som spelarna verkligen kommer att njuta av. Vi har fångat Vegas-känslan i spelet och mer erfarna spelare kommer att känna igen alla funktioner i det klassiska slotspelet. För nya spelare är detta ett stilfullt spel som är lätt för dem att börja spela och som enkelt kommer att introducera dem till slotspelens värld.

🔗 Dela på sociala medierDenna webbplats använder cookies.
OK