Hem: Kasinonyheter och guider

Hur kort dras i Texas No Limit Hold’em Poker

Kategori: .

För floppen: I Hold’em poker får alla två kort. Med två av dina egna kort, och fem gemensamma kort som delas ut till bordet, måste du göra den bästa möjliga 5-korts pokerhanden. När du bildar den här handen kan du dra fördel av de 0, 1 eller 2 personliga korten som delas ut till dig. liten mörk, stor mörk). Den stora mörken är normalt dubbelt så stor som den lilla mörken. Efter detta tilldelas alla två personliga kort, “mörka kort” eller “fickor”.

Efter att pocket cards har delats ut, är det första satsningsrundan, och nästa spelare från stora mörken är medurs. Spelaren har tre alternativ: lägga sig, syna eller höja. Utbetalningen är storleken på stora mörken och den lägsta höjningen är två gånger stora mörken. Om någon har bett innan din tur är dina alternativ att lägga, syna eller höja. Varje spelare tar sin tur och det slutgiltiga beslutet tas av spelaren som gjorde stora mörken i början av handen, eller spelaren med korten till höger om spelaren som gjorde den senaste höjningen.

Flopp: Därefter delas de första 3 gemensamma korten, kallade floppen, ut till bordet. Floppen är återigen en satsningsrunda som börjar med spelaren till vänster om dealern. Deltagande spelare har återigen tre alternativ: om du inte vill satsa kan du gå vidare till nästa genom att markera; korten kan vikas eller så kan du satsa. Om en spelare framför dig har bett kan du syna, syna eller höja. Närhelst ingen betalar din insats eller höjning avslutas den affären och du vinner potten för dig själv.

Turn: Efter satsningsrundan på floppen delas ett fjärde gemensamma kort som kallas Turn ut till bordet. Handlingen fortsätter mellan spelarna som fortfarande är med i affären, precis som efter floppen (var och en i sin tur lägger sig / checkar / satsar / synar / höjer).

River: Slutligen delas det femte och sista gemensamma kortet som kallas river ut till bordet. Detta följs av den sista satsningsrundan. Om spelare checkar eller det finns en insats och utbetalning öppnas spelarnas fickkort och det övervägs vem som har den bästa pokerhanden.

Showdown: När du öppnar pocket cards visas personen som gjorde den senaste insatsen/höjningen först. Om spelet bara har gått framåt som en check, öppnar nästa spelare från dealern sitt första kort. Om den första spelarens hand som visar sina kort är bättre än din, kan du kasta dina kort utan att visa dem för andra.

🔗 Dela på sociala medierDenna webbplats använder cookies.
OK