Hem: Svenska MC:s blogg

Lantis lämnar för första affärsresan utomlands, del 1

Dagen kom då sminktamburinen fick åka på en första affärsresa utomlands. Jag var en stark “white trash” och hittills var bara att lämna provinsen en lyx. Min engelska hade utvecklats och nu var jag på samma nivå som rallyförarna. Jag informerade Valtter om att världen ringde oss och jag bokade flygbiljetter till London.

Jag såg fram emot resan när världserövrarnas gener flödade i mitt blod. Min far var fortfarande en kvinnlig rörmokare på heltid under resan. Världen kan vara full av mina syskon. Jag trodde att jag kunde träffa svaga människor. Min fars upphetsning var sådan att han också tillbringade sin smekmånad utomlands, även om min gravida mamma inte kunde komma överens. Enligt min pappa gick smekmånaden enormt bra! På resan hade hon träffat en servitris som hade hållit henne sällskap och ingen romantik saknades. Han var trots allt nu på smekmånad. Själv gick jag inte i min fars fotspår här, men en gång lärde jag mig av ett dåligt exempel och tog med min fru på vår smekmånad. Men av någon anledning berömde min fru mig inte, även om jag tycker att jag förtjänade åtminstone en medalj.

Nåväl, ett par dagar innan resan började jag bli stressad. Jag var dock lättad över att veta att Valtteri en gång hade besökt Sverige. Så Walter var en erfaren världsresenär. Jag funderade på att slå min affärspartner och grävde fram ett eldblad ur min Nokia-ficka och ringde Valtter, som svarade på sin telefon från Viru Hotel. Hade enligt uppgift lämnat kvällen innan i sin hemstad för en och vaknade nästa morgon från ett annat land utan byxor och alla kontanter borttagna. Ingen fara dock, eftersom han flyger till Helsingfors och sedan reser vi därifrån tillsammans till London, bara jag först tipsar honom ett par ton.

Nästa dag kom och näbben på den helt nya bemarinin pekade mot flygplatsen. Min telefon ringde och min långhåriga vän stod på linjen: “Hej, förlåt, men jag hamnade på något sätt i Köpenhamn.” Jag frågade, vad fan gör du i Sverige? “Jo, ‘Cope’ är i Danmark, men jag flyger härifrån till London, vi ses där.” Jag ville strypa Valtter, men som en liknande bålspelare förstod jag bristerna i livskontroll och fann Jesus-liknande förlåtelse.

Jag kom till flygplatsen i god tid, som många andra nybörjare. Under säkerhetskontrollen väckte mitt hampaliknande utseende mitt intresse och jag blev överraskad av en “slumpmässig kontroll”. Mina ägodelar genomsöktes, jag torkades och genomsöktes, men rumpan lämnades ifred. Tack för det. Efter inspektionen gick jag mot en ölservering, som en knarkhund med en laddning kokain. Efter 3,5 timmars bryggning av öl stod jag och gungade redo att ladda maskinen.

I nästa avsnitt kommer jag att prata om hur en person kan skämma ut sig själv och på många sätt på bara en resa. Du kan ta en man ut ur hillbilly-området, men inte hillbilly ur en man.

Kommentarer har inaktiverats för den här sidan.

🔗 Dela på sociala medier


Denna webbplats använder cookies.
OK