Hem: Kasinonyheter och guider

En anställd stal 150 000 € från Veikkaus kassaskåp!

Kategori: .

En 19-årig man, anställd på Veikkaus, misstänks för att ha stulit 150 000 euro från ett kassaskåp och flydde till Tallinn, Estland.

Veikkaus

Iltasanomat.fi reports the following today:

Polisen i Östra Nyland utreder en grov stöld där en anställd i ett företag beläget i Vanda misstänks ha stulit företagets tillgångar till ett värde av cirka 150 000 euro. Ett av de största företagen är Veikkaus Oy. IS frågade Veikkaus Oy om de hade åtalats för brottet.

Är det Veikkaus Oy?

Ja, det är sant att det här är Veikkaus Oy, säger Velipekka Nummikoski, Executive Vice President, till Ilta-Sanomat.

Mr. Nummikoski kommer inte att gå in på ytterligare detaljer i detta skede.

Polisen kommer att anmäla det, säger han.

Enligt de senaste uppgifterna hade den unge mannen flytt till Tallinn. Det ska bli intressant att se hur snart den här unge mannen åker fast. 150 000 € är inte långt borta. Det återstår att se om Veikkaus kommer att ändra sin praxis efter denna incident. Vilken typ av dom kommer den unge mannen att få? Eftersom det är Veikkaus får 19-åringen troligen ett mycket hårt straff. På grund av den beslagtagna summan rör det sig redan om en grov stöld, med ett maxstraff på fyra års fängelse.

Uppdaterad 30 december 2018

Den unge mannen som stal pengarna från Veikkaus kassaskåp greps på lördagskvällen. Polisen i Östra Nyland meddelade på lördagsmorgonen att en misstänkt misstänkt född 1999 hade gripits i Tallinn på lördagskvällen.

🔗 Dela på sociala medierDenna webbplats använder cookies.
OK