Descargar EBOOK Crist amb la carrabina al coll autor RYSZARD KAPUSCINSKI gratis online


Descargar EBOOK Crist amb la carrabina al coll autor RYSZARD KAPUSCINSKI gratis online Título Del Libro: Crist amb la carrabina al coll
El autor del libro: RYSZARD KAPUSCINSKI
El editor: EMPURIES
ISBN 13: 9788497876155
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 16.16 Mb
Cargado: 1576 veces
Calificaciones del lector: 3.8
La calidad de la: Escaneado 900 DPI
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:

Read full description of the books:Recull de cròniques periodístiques que narren les lluites contra règims totalitaris a diversos països del tercer món. «Poc després de la mort de Che Guevara, el pintor revolucionari argentí Carlos Alonso va pintar un quadre que immediatament es va fer famós a tota l’Amèrica Llatina i que, multiplicat en milers de còpies, va aparèixer en forma de cartell als murs de l’Havana i de Caracas, a les aules universitàries de Lima i Santiago de Chile, a les vivendes dels obrers brasilers i a les barraques dels camperols mexicans. Alonso havia pintat una figura de Crist amb un fusell a les espatlles, figura que, pel seu aspecte i la seva vestimenta, recordava a la d’un guerriller, cubà, bolivià o colombià. Als països de les dictadures militars, la policia arrencava el cartell de les parets; al Paraguay van anar a parar a la presó els estudiant que havien aprofitat la nit per enganxarlo als carrers d’Asunción. El quadre d’Alonso s’ha convertit des d’aleshores en el símbol artístic del lluitador, del guerriller, de l’home que, arma a la mà i en les pitjors condicions, combat la violència i l’arbitrarietat en la seva lluita per un món diferent, just i bo amb tots els éssers humans.» És precisament a ells, als que es van deixar la pell lluitant per la llibertat dels seus països i congèneres, tant a l’Orient Mitjà, com a l’Amèrica Llatina, com a Moçambic, que setan dedicats els reportatges recollits en aquest volum.


El autor es RYSZARD KAPUSCINSKI escribió un interesante libro titulado Crist amb la carrabina al coll. El libro de la publicó la editorial EMPURIES, y en este momento por el libro de Crist amb la carrabina al coll PDF ISBN (9788497876155) es necesario pagar 17.85 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro Crist amb la carrabina al coll EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor RYSZARD KAPUSCINSKI, que te pueden gustar, igual que el libro de Crist amb la carrabina al coll EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de Crist amb la carrabina al coll EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF Crist amb la carrabina al coll PDF
Descargar en EPUB Crist amb la carrabina al coll EPUB
Descargar en DOC Crist amb la carrabina al coll DOC
Descargar en TXT Crist amb la carrabina al coll TXTReseñas de libro Crist amb la carrabina al coll


Antonio

Maravilloso libro, como todas las obras de este autor

David

Es muy predecible el autor. Cuando recibes el libro de forma gratuita, esto se puede leer. La intriga está presente, el desenlace claro.

Lucia

Ahora, este libro es uno de mis favoritos!

Izan

Fácil de leer para un día nublado

Marta

rápidamente descargado
Añadir comentario
Descargar EBOOK Crist amb la carrabina al coll autor RYSZARD KAPUSCINSKI gratis online

PDF: crist-amb-la-carrabina-al-coll.pdf Crist amb la carrabina al coll PDF
EPUB: crist-amb-la-carrabina-al-coll.epub Crist amb la carrabina al coll EPUB
DOC: crist-amb-la-carrabina-al-coll.doc Crist amb la carrabina al coll DOC
TXT: crist-amb-la-carrabina-al-coll.txt Crist amb la carrabina al coll TXT